Slide Sälj smycken och skrotguld till Sveriges bästa pris New Layer Capitaurum köper in det guld du inte längre behöver till marknadsledande priser.
Få mer pengar och betalt direkt.
Snabbt, säkert och smidigt.
Beställ ditt guldkuvert idag

1
2
3

Behöver du hjälp?
Kontakta oss
(08-37 00 67)

Hur fungerar Capitaurums guldkuvert?

Följ instruktionerna du får hem och skicka REK-kuvertet med säkerhetspåsen som en rekommenderad försändelse via ditt närmaste postombud. Alla fraktkostnader från dig till oss är förbetalda. Hitta ditt närmaste postombud här.

Ditt guld är försäkrat upp till 25 000 kr förutsatt att du kan visa upp kvittot från postombudet. Våra vanliga brev är försäkrade till 10 000 kronor. Säg till om du misstänker att ditt guld är värt mer pengar, så skickar vi ut ett guldkuvert som täcker ända upp till 25 000 kronor.

Med hjälp av ett säkerhetsföretag kvitterar vi ut guldet och sedan kontaktar vi dig. Därefter påbörjar vi en utförlig kontroll av ditt guld för att kunna värdera det. Med hjälp av högt kvalificerad kompetens och opartiskt kontrollerad teknisk utrustning sätter våra guldexperter ett pris på ditt guld.

Efter värderingen kontaktar vi dig och du informeras om priset och du accepterar det sedan via sms eller e-post. Pengarna betalas ut inom 24 timmar till det kontonummer du angivit, med undantag för helger och helgdagar. Utbetalningen till ditt kontonummer sker via banköverföring och är kostnadsfritt.

Det korta svaret är nej. Du kan skicka in föremål som har pärlor eller stenar, dock kommer dessa inte värderas och du får ej betalt för dem eftersom de sällan har ett andrahandsvärde.

Om du önskar att behålla pärlorna/stenarna rekommenderar vi att du plockar bort dessa innan du skickar in dina föremål. Vi bryr oss enbart om guldet och det gör ingenting om du skadar föremålet i samband med detta.

Om du har några fler frågor får du gärna titta till Frågor & Svar eller genom att kontakta oss.

 
  Sälja Guld / Smycken / Skrotguld

  Vi köper

  1 g Investeringsguld med finhalt 999/24k652.34kr
  1 g Investeringsguld med finhalt 917/22k (mynt)598.79kr
  1 g Guld med finhalt 875/21k531.43kr
  1 g Guld med finhalt 750/18k465.23kr
  1 g Guld med finhalt 585/14k357.30kr
  1 g Guld med finhalt 375/9k220.34kr

  Så här enkelt säljer du ditt guld

  1. Beställ en guldpåse utan kostnad. Guldpåsen skickas till dig samma dag.

  2. Skicka in ditt guld i den försäkrade och fraktfria guldpåsen.

  3. Vi värderar ditt guld och sänder ett erbjudande till din mobil/mejl.

  4. Om du accepterar erbjudandet så gör vi utbetalningen direkt. Annars returnerar vi ditt guld.

  Att sälja guld smidigt i Sverige.

  Att sälja guld kan vara ett bra sätt att få extra pengar. Oavsett om du har ärvt en samling av guldmynt eller smycken eller gjort en tidigare investering och vill sälja lite guld för att få extra pengar eller låsa in vinsten för din investering, så kan du alltid känna dig trygg när du säljer ditt guld hos Capitaurum. Vi är specialister på handel med metaller, framförallt ädelmetaller.

  Guld är en ädelmetall som har varit uppskattad för sin skönhet och sällsynthet i tusentals år. Det har historiskt använts som grund för pengar och värdebevaring. Guld handlas oftast som smycken eller ett sätt att diversifiera sin investeringsportfölj för att skydda mot inflation och marknadsrisk. För investerare handlas det vanligtvis i form av guldtackor eller guldmynt. Det har även varit en symbol för rikedom, makt och prestige i många kulturer genom historien och fortsätter att vara det än idag.  

  Med framväxten av online-marknadsplatser är det lättare än någonsin att sälja ditt guld från bekvämligheten av ditt eget hem. Capitaurum är ett svenskt guld- och ädelmetallföretag som alltid erbjuder de bästa priserna för guld i Sverige med vår prisgaranti, vilket gör oss till ett utmärkt alternativ för dem som vill sälja sitt guld.

  För de som föredrar det personliga mötet erbjuder vi även möjligheten att sälja sitt guld på Östermalm i Stockholm. Sälj ditt guld diskret, tryggt och säkert. Vi är flexibla och hittar den lösning som passar bäst för dig.

  När du säljer guld är det viktigt att göra din forskning och se till att du får ett rimligt pris för din ädelmetall. Det är här Capitaurum kommer in i bilden – våra erfarna värderare med decennier av samlad kompetens är dedikerade till att erbjuda de bästa priserna och säkerställa en transparent och rättvis transaktion för våra kunder.

  Att sälja guld online blir också allt mer populärt eftersom det erbjuder bekvämlighet och flexibilitet. Med online-marknadsplatser kan du enkelt jämföra priser och välja den bästa köparen för ditt guld. Det är dock viktigt att vara försiktig och bara använda trovärdiga webbplatser och köpare, som Capitaurum, för att undvika bedrägerier eller att bli lurad. Vi har inga dolda avgifter eller olika grampriser beroende på mängden du väljer att sälja som många andra aktörer har. 

  När du säljer ditt guld online är det också viktigt att packa och skicka ditt guld på rätt sätt för att säkerställa att det kommer fram säkert och tryggt. Capitaurum erbjuder ett säkert och försäkrat fraktalternativ för sina kunder, vilket ger dig lugn och ro under hela transaktionsprocessen.

  Oavsett om du väljer att sälja ditt guld personligen eller online så kommer din handel med en betrodd och pålitlig köpare som Capitaurum göra processen smidigare och mer lönsam. Med vårat åtagande att erbjuda rättvisa priser och transparenta transaktioner kan du vara säker på att du får det bästa värdet för ditt guld.

  Använd gärna vår guldkalkylator för att enkelt göra en uppskattning av vad ditt guld är värt i dagsläget. Beställ ditt guldkuvert redan idag eller kontakta oss om du har någon fråga eller fundering.