Guldpris

Guldpris när du säljer. Uppdateras per minut.

1 g Investeringsguld med finhalt 999/24k789.19kr
1 g Investeringsguld med finhalt 917/22k (mynt)710.12kr
1 g Guld med finhalt 875/21k657.41kr
1 g Guld med finhalt 750/18k562.88kr
1 g Guld med finhalt 585/14k435.67kr
1 g Guld med finhalt 375/9k266.59kr

Beställ guldkuvert nedan och sälj till ett oslagbart guldpris
  1
  2
  3

  Värdeberäknaren är endast informativ.
  Det är inget du behöver fylla i för att beställa!

  Hur fungerar Capitaurums guldkuvert?

  Följ instruktionerna du får hem och skicka REK-kuvertet med säkerhetspåsen som en rekommenderad försändelse via ditt närmaste postombud. Alla fraktkostnader från dig till oss är förbetalda. Hitta ditt närmaste postombud här.

  Ditt guld är försäkrat upp till 25 000 kr förutsatt att du kan visa upp kvittot från postombudet. Våra vanliga brev är försäkrade till 10 000 kronor. Säg till om du misstänker att ditt guld är värt mer pengar, så skickar vi ut ett guldkuvert som täcker ända upp till 25 000 kronor.

  Med hjälp av ett säkerhetsföretag kvitterar vi ut guldet och sedan kontaktar vi dig. Därefter påbörjar vi en utförlig kontroll av ditt guld för att kunna värdera det. Med hjälp av högt kvalificerad kompetens och opartiskt kontrollerad teknisk utrustning sätter våra guldexperter ett pris på ditt guld.

  Efter värderingen kontaktar vi dig och du informeras om priset och du accepterar det sedan via sms eller e-post. Pengarna betalas ut inom 24 timmar till det kontonummer du angivit, med undantag för helger och helgdagar. Utbetalningen till ditt kontonummer sker via banköverföring och är kostnadsfritt.

  Det korta svaret är nej. Du kan skicka in föremål som har pärlor eller stenar, dock kommer dessa inte värderas och du får ej betalt för dem eftersom de sällan har ett andrahandsvärde.
  Om du önskar att behålla pärlorna/stenarna rekommenderar vi att du plockar bort dessa innan du skickar in dina föremål. Vi bryr oss enbart om guldet och det gör ingenting om du skadar föremålet i samband med detta.

  Om du har några fler frågor får du gärna titta till Frågor & Svar eller genom att kontakta oss.

  Pris för 24K guld
  För 24 karats investeringsguld betalar vi enligt listan ovanför. Guldprodukter som vi själva säljer på hemsidan köper vi in för ett ännu högre pris (guldpris går att se på fliken för varje guldprodukt).
  Använd guldräknaren ovanför för att se hur mycket vi betalar för ditt guld.

  Pris för 9K – 22K guld
  Använd vår guldräknare ovanför, välj karat och uppskattad vikt för att få fram det guldpris du får för ditt guld just nu. Glöm inte bort att vi har prisgaranti! Vi betalar alltid bättre än konkurrenterna.

  Guldpriset har stigit över 600% de senaste 20 åren. Det innebär att dina guldföremål som smycken, mynt eller guldtackor idag kan vara värda tusentals kronor mer än vad de från när du skaffade eller fick dem.
  Här kan du se priserna vi betalar för guld just nu. Inga dolda avgifter och inga luriga guldräknare som sänker grampriset beroende på mängden guld du vill sälja. För dig som vill sälja guld så kan du enkelt beställa guldkuvert här eller använda beställningsformuläret.

  Guldets världmarknadpris
  Priset på guld bestäms på världsmarknaden och förändras dygnet runt, året runt. Marknadspriset utgår från amerikanska måttet uns som är 31,1 gram. I grafen nedan kan du se själva hjärtpulsen för guldet röra sig uppåt och nedåt och även hur priset på guld har förändrats över tid. Om du sitter med en större skärm så kan du välja om du vill se priset i dollar, euro eller svenska kronor. Riktlinjerna för guldpriset på världsmarknaden sätts dagligen av LBMA (London Bullion Market Association). Priset på guld påverkas även av flera yttre faktorer t.ex. globala ekonomiska förhållanden, inflation, valutakurser, utbud och efterfrågan samt politisk stabilitet. 


  Är det tryggt att köpa och sälja guld hos Capitaurum?

  Ja. Du kan alltid känna dig trygg när du handlar guld hos oss. Oavsett om du ska köpa eller sälja, så har vi sett till att försändelserna är försäkrade. Capitaurum är ett svenskt guldföretag känt för att erbjuda de bästa priserna och servicen när det gäller att köpa och sälja guld. Med vår expertis och erfarenhet inom guldmarknaden tillhandahåller vi våra kunder med korrekt och uppdaterad information om guldpriserna. Vårt team av experter övervakar noggrant guldmarknaden för att säkerställa att våra kunder alltid handlar till Sveriges bästa priser.
  Capitaurum AB har tillstånd från Polismyndigheten för handel med ädelmetaller
  Guldpris Sälja guld