Slide Sälj smycken och skrotguld till Sveriges bästa pris New Layer Capitaurum köper in det guld du inte längre behöver till marknadsledande priser.
Få mer pengar och betalt direkt.
Snabbt, säkert och smidigt.

1
2
3

Behöver du hjälp?
Kontakta Capitaurum
(08-37 00 67)

Hur fungerar Capitaurums guldkuvert?

Följ instruktionerna du får hem och skicka REK-kuvertet med säkerhetspåsen som en rekommenderad försändelse via ditt närmaste postombud. Alla fraktkostnader från dig till oss är förbetalda. Hitta ditt närmaste postombud här.

Ditt guld är försäkrat upp till 25 000 kr förutsatt att du kan visa upp kvittot från postombudet. Våra vanliga brev är försäkrade till 10 000 kronor. Säg till om du misstänker att ditt guld är värt mer pengar, så skickar vi ut ett guldkuvert som täcker ända upp till 25 000 kronor.

Med hjälp av ett säkerhetsföretag kvitterar vi ut guldet och sedan kontaktar vi dig. Därefter påbörjar vi en utförlig kontroll av ditt guld för att kunna värdera det. Med hjälp av högt kvalificerad kompetens och opartiskt kontrollerad teknisk utrustning sätter våra guldexperter ett pris på ditt guld.

Efter värderingen kontaktar vi dig och du informeras om priset och du accepterar det sedan via sms eller e-post. Pengarna betalas ut inom 24 timmar till det kontonummer du angivit, med undantag för helger och helgdagar. Utbetalningen till ditt kontonummer sker via banköverföring och är kostnadsfritt.

Det korta svaret är nej. Du kan skicka in föremål som har pärlor eller stenar, dock kommer dessa inte värderas och du får ej betalt för dem eftersom de sällan har ett andrahandsvärde.

Om du önskar att behålla pärlorna/stenarna rekommenderar vi att du plockar bort dessa innan du skickar in dina föremål. Vi bryr oss enbart om guldet och det gör ingenting om du skadar föremålet i samband med detta.

Om du har några fler frågor får du gärna titta till Frågor & Svar eller genom att kontakta oss.

 
  Sälja Smycken / Skrotguld

  Vi köper (upp till)

  1 g Investeringsguld med finhalt 999/24k561.83kr
  1 g Investeringsguld med finhalt 917/22k (mynt)514.64kr
  1 g Guld med finhalt 875/21k460.22kr
  1 g Guld med finhalt 750/18k402.44kr
  1 g Guld med finhalt 585/14k311.19kr
  1 g Guld med finhalt 375/9k192.76kr

  Så här enkelt säljer du ditt guld

  1. Beställ en guldpåse utan kostnad. Guldpåsen skickas till dig samma dag.

  2. Skicka in ditt guld i den försäkrade och fraktfria guldpåsen.

  3. Vi värderar ditt guld och sänder ett erbjudande till din mobil/mejl.

  4. Om du accepterar erbjudandet så gör vi utbetalningen direkt. Annars returnerar vi ditt guld.